xPods: Το πρώτο ελληνικό podcast για τα football analytics

Newsroom
xPods: Το πρώτο ελληνικό podcast για τα football analytics
Ο Δημήτρης Κυριακάτης και ο Βασίλης Σαμπράκος, μετά την συνεργασία τους στο Sports Analytics School του Workearly ξεκίνησαν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα  podcast.

Το ποδόσφαιρο μέσα από την ανάλυση δεδομένων. Ο Βασίλης Σαμπράκος - αθλητικός δημοσιογράφος με 30ετή εμπειρία στη μελέτη του ποδοσφαίρου και ο Δημήτρης Κυριακάτης - ιδρυτής του Sports Analytics School,συζητούν με κορυφαίους επιστήμονες, αθλητές, προπονητές και ειδικούς του χώρου για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην εποχή των Data.

Το πρώτο ελληνικό podcast για τα Football Analytics έχει γίνει ήδη viral και οι ακροατές των xPods by sportrated.gr, είχαν την ευκαιρία, στα πέντε πρώτα επεισόδια, να ακούσουν σπουδαία ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τι είναι λοιπόν τα xPods;

H καθημερινή μας ζωή κατακλύζεται ολοένα και περισσότερο από τον τομέα της ανάλυσης δεδομένων, που επεκτείνεται γρήγορα σε νέες αγορές και ευημερεί σε μεγάλο βαθμό. Στις μέρες μας, η Ανάλυση Δεδομένων έχει επεκταθεί και στον χώρο του Αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.Τα football analytics είναι ωφέλιμα τόσο για τους προπονητές όσο και για τους παίκτες, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το να βασίζονται οι παίκτες αποκλειστικά στα δεδομένα επηρεάζει την απόδοση τους. Ο Δημήτρης Κυριακάτης και ο Βασίλης Σαμπράκος, μετά την συνεργασία τους στο Sports Analytics School του Workearly ξεκίνησαν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα podcast το οποίο δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιρόφιλους να ακούσουν αναλύσεις και απόψεις βασισμένες σε ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ακούστε το Podcast εδώ

Στα πρώτα 5 επεισόδια των xPods:

  • Ο Ντέμη Νικολαΐδης, στο 1ο επεισόδιο των xPods μιλάει για το “εύκολο γκολ” και τους σύγχρονους επιθετικούς (ακούστε το 1ο επεισόδιο εδώ).
  • Ο Κώστας Μπράτσος, στο 2ο επεισόδιο των xPods μιλάει για τα Football Analytics στην Superleague, για τους έλληνες προπονητές, τις μεταγραφές και για το πως ο Βόλος ,παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, έφτασε μέχρι τα Playoffs (ακούστε το 2ο επεισόδιο εδώ).
  • Ο Λεωνίδας Βόκολος, στο 3ο επεισόδιο των xPods μιλάει για την ισορροπία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, την Λαμία, το μυστικό της επιτυχίας του Παναθηναϊκού, τις μεταγραφές μέσα από τα Football Analytics καθώς και για τις εντυπώσεις του για το πρωτάθλημα της Super League (ακούστε το 3ο επεισόδιο εδώ)
  • Ο Μιχάλης Τσόχος, στο 4ο επεισόδιο των xPods, μιλάει για την Άρσεναλ, την Λίβερπουλ, τον Ντέκλαν Ράις, τον Αρτέτα, τον Γκουαρντιόλα, την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Αεκ, τον Παναθηναϊκό και για το αγγλικό ποδόσφαιρο μέσα από τα football analytics (ακούστε το 4ο επεισόδιο εδώ).

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

workearly66

  • Στο 5ο επεισόδιο των xPods, ακούστε την εμπνευσμένη προσέγγιση του Τάσου Μπακασέτα, κορυφαίου ποδοσφαιριστή και Αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος, για τη βελτίωση και την επιτυχία (ακούστε το Podcast εδώ)!

Ακολουθήστε τα xPods σε: Spotify, Facebook, Instagram