Ξέσπασε στον «αέρα» η Μαριάντα Πιερίδη κατά του δημάρχου Ύδρας για τις εικόνες ντροπής με τα γαϊδουράκια (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε στον «αέρα» η Μαριάντα Πιερίδη κατά του δημάρχου Ύδρας για τις εικόνες ντροπής με τα γαϊδουράκια (vid)
Έξαλλη έγινε η Μαριάντα Πιερίδη με τον δήμαρχο Ύδρας με αφορμή τις εικόνες με τα γαϊδουράκια στο νησί που κουβαλούν βαριά αντικείμενα μέσα στον καύσωνα.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τις εικόνες ντροπής στην Ύδρα, όπου γαϊδουράκια κουβαλούν βαριά αντικείμενα μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του OPEN ασχολήθηκε με το θέμα καλώντας τον δήμαρχο Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη να πάρει θέση. Ωστόσο, ο πρόλογος που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του δημάρχου. «Αυτό που συμβαίνει στην Ύδρα είναι η κουλτούρα του νησιού. Όταν κάποιοι φιλόζωοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα μουλάρι από ένα γαϊδούρι, ε τότε συγχωρείστε με αλλά είναι φιλόζωοι του καναπέ και του πληκτρολογίου. Έχω την αίσθηση ότι αδικείται το νησί. Σε καμία περίπτωση δεν συντρέχουν λόγοι κακοποίησης ζώων», ανέφερε μεταξύ άλλων με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των παρουσιαστών και οι τόνοι να ανέβουν.

«Εμείς θέλουμε τα ζώα να μην κάνουν καθόλου αυτή τη δουλειά, αν γίνεται. Αυτό λέμε. Γιατί γίνεται πάρα πολλά χρόνια… Αυτά τα διατάγματα δεν πρέπει να αλλάξουν κ. δήμαρχε; Δεν θα έπρεπε λίγο να ανανεωθούν τα πράγματα; Είστε ιστορικός κ. δήμαρχε, δεν θα έπρεπε να εξελιχθεί η κοινωνία;», είπε σε πολύ έντονο ύφος η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του OPEN.