Σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ταχύπλοο η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του «Harry Potter»: Ο οδηγός είχε κάνει χρήση κοκαΐνης (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ταχύπλοο η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του «Harry Potter»: Ο οδηγός είχε κάνει χρήση κοκαΐνης (vid)
Τραγικό τέλος είχε η Άντριεν Βόγκαν, πρόεδρος του εκδοτικού οίκου των βιβλίων «Harry Potter» κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία.

Τραγικό θάνατο βρήκε η Άντριεν Βόγκαν, πρόεδρος του εκδοτικού οίκου των βιβλίων «Harry Potter», μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών της.

Η οικογένεια βρισκόταν για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ιταλία όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν έπεσε πάνω σε ιστιοφόρο στα ανοιχτά της ακτής Αμάλφι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα η οικογένεια είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο εννέα μέτρων για να εξερευνήσει τον κόλπο όταν συγκρούστηκαν με ιστιοφόρο 45 μέτρων γεμάτο τουρίστες.

Η Βόγκαν έπεσε στο νερό και χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους, ενώ στη θάλασσα βρέθηκε επίσης ο σύζυγός της αλλά και τα δύο παιδιά της. Μάλιστα, βίντεο μέσα από το ιστιοφόρο δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος, όπου διακρίνεται η 12χρονη κόρη της να παλεύει μέσα στη θάλασσα.

Ο σύζυγος της Βόγκαν τραυματίστηκε ελαφριά, ενώ τα δύο παιδιά τους είναι καλά στην υγεία τους, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ αφού είδαν την μητέρα τους να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο οδηγός του ταχύπλοου, ένας 30χρονος από την Καμπανία, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα ansa βρέθηκε θετικός στις τοξικολογικές εξετάσεις καθώς φέρεται να οδηγούσε το σκάφος υπό την επήρεια κοκαΐνης.