Το τελευταίο συγκινητικό αντίο του Walter White στον Hector Salamanca: «Μου λείπεις ήδη, ξεκουράσου Μαρκ και σε ευχαριστώ για όλα»

Το τελευταίο συγκινητικό αντίο του Walter White στον Hector Salamanca: «Μου λείπεις ήδη, ξεκουράσου Μαρκ και σε ευχαριστώ για όλα»
Ο 67χρονος ηθοποιός απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στον φίλο του και συνεργάτη που άφησε εχθές την τελευταία του πνοή.

Ο Bryan Cranston απέτισε φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή του Breaking Bad, Mark Margolis, μετά τον θάνατό του σε ηλικία 83 ετών.

Ο Margolis, ο οποίος πρωταγωνίστησε τόσο στο Breaking Bad όσο και στο επόμενο spin-off του Better Call Saul ως Hector Salamanca, πέθανε στις 4 Αυγούστου. Ο γνωστός ηθοποιός αφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη μετά από μάχη που έδωσε με την ασθένεια του.

Σε μια δήλωση, ο μάνατζέρ του Ρόμπερτ Κόλκερ είπε: «Ήταν μοναδικός στο είδος του. Δεν θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο».

Μετά τα θλιβερά νέα, ο Cranston πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποτίσει φόρο τιμής στον φίλο και συμπρωταγωνιστή του, αποκαλώντας τον ως ένα «υπέροχο άνθρωπο».

Στην ανάρτηση έγραψε: «Λυπάμαι πολύ σήμερα που έμαθα τον θάνατο ενός φίλου. Ο Mark Margolis ήταν ένας πολύ καλός ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Διασκεδαστικός και συναρπαστικός έξω από το σετ, και (στην περίπτωση του Breaking Bad and Your Honor ) εκφοβιστικός και τρομακτικός στα γυρίσματα. Η ήρεμη ενέργειά του διέψευσε την άτακτη φύση και το περίεργο μυαλό του… Πάντα του άρεσε να μοιράζεται ένα καλό αστείο. Μου λείπει ήδη. Ξεκουράσου τώρα, Μαρκ και σε ευχαριστώ για τη φιλία σου και την εξαιρετική δουλειά σου».