Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος έκανε παρατήρηση σε ντελιβερά και εκείνος τον έδειρε μέχρι θανάτου

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος έκανε παρατήρηση σε ντελιβερά και εκείνος τον έδειρε μέχρι θανάτου
Η αφορμή για τον καυγά φέρεται να προήλθε από μια παρατήρηση του 50χρονου προς τον ντελιβερά. Ο 50χρονος φέρεται να επισήμανε τον τρόπο που ο νεαρός οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον πεζόδρομο.

Θρήνος σκόρπισε στη Θεσσαλονίκη μετά από μια τραγική σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό ενός 50χρονου άνδρα. Χθες (7/8) το μεσημέρι, οι δρόμοι του κέντρου της πόλης μαρτυρήσαν την ανατριχιαστική επίθεση που οδήγησε στην τραγική κατάληξη του γεγονότος.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών και ένας 27χρονος ντελιβεράς βρέθηκαν αντιμέτωποι στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Το περιστατικό που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο και καταλυτικό για τη ζωή του 50χρονου. Ο 27χρονος φέρεται να επιτέθηκε σωματικά στον ηλικιωμένο άνδρα, με τις συνέπειες να είναι ανείπωτα δυσάρεστες.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και ο 50χρονος μεταφέρθηκε επειγόντως στο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η αφορμή για τον καυγά φέρεται να προήλθε από μια παρατήρηση του 50χρονου προς τον ντελιβερά. Ο 50χρονος φέρεται να επισήμανε τον τρόπο που ο νεαρός οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον πεζόδρομο. Η αντίδραση του 27χρονου, ωστόσο, ήταν βίαιη και κατέληξε σε μια αδιανόητη επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 50χρονο άνδρα.

Ο 27χρονος διανομέας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της τραγικής του πράξης.