Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛ.ΑΣ «ξεσκονίζει» τις κάμερες ασφαλείας για να βρει τον δολοφόνο του Μιχάλη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛ.ΑΣ «ξεσκονίζει» τις κάμερες ασφαλείας για να βρει τον δολοφόνο του Μιχάλη (vid)
Οι κάμερες ασφαλείας και το DNA εκτιμά η Ελληνική Αστυνομία ότι θα οδηγήσουν στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη που τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι στα επεισόδια των Κροατών χούλιγκανς με τους Έλληνες συνεργούς τους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ Από το πρωί κλιμάκια της ασφάλειας βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι το ΟΑΚΑ, και αναζητούν από τις κάμερες, το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Εκτιμούν ότι στην πρώιμη φάση πολλοί από αυτούς δεν φορούν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Πέρα από την ταυτοποίηση, μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα για αναζήτηση, με δεδομένο ότι πολλοί από τους περίπου 150 Κροάτες χούλιγκαν δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν στη χώρα τους.

Το δεύτερο μέρος των ερευνών είναι η ΕΔΕ που έχει ξεκινήσει και διεξάγεται με γοργούς ρυθμούς από τον επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ. Η εντολή που υπάρχει είναι απόδοση ευθυνών εκεί που υπάρχουν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, με 15 - 20 αστυνομικούς όλων των βαθμών να βρίσκονται στο «μικροσκόπιο».

Θα εξεταστούν όλα τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση. Στα εργαστήρια «τρέχουν» οι έρευνες και όσον αφορά την ταυτοποίηση μέσω DNA. Το DNA μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.