Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ζω από θαύμα, ήρθαν να σκοτώσουν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ζω από θαύμα, ήρθαν να σκοτώσουν» (vid)
Συγκλονίζει η μαρτυρία φιλάθλου της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στα αιματηρά επεισόδια της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Ήρθαν για να σκοτώσουν, ζω από θαύμα».

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός οπαδού της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στα βίαια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα. «Ήρθαν να σκοτώσουν, εγώ είμαι ζωντανός από θαύμα», είπε στην κάμερα του Star.

«Το έζησα. Ήρθαν να σκοτώσουν και είμαι ζωντανός από θαύμα», είναι τα πρώτα λόγια του οπαδού της ΑΕΚ που έπεσε και αυτός θύμα της άγριας επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν. Λίγα μέτρα πιο πέρα, χτύπησαν θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη.

«Πήγα να αγοράσω δύο εισιτήρια. Πήρα μαζί μου και τον γιο μου, φτάσαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόλις πάρκαρε ο φίλος μου -τους είδε να τρέχουν- ο γιος μου έτρεξε με το πλήθος. Οι φίλοι μου τον άρπαξαν και τον έφεραν εδώ και άρχισαν να μας χτυπούν», περιέγραψε ο τραυματισμένος οπαδός και πρόσθεσε

Ο άνδρας που υπέστη την επίθεση από τους Κροάτες έχει μώλωπες στα πόδια του, στον ώμο του και έχει 10 ράμματα στο κεφάλι του.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τίποτα άλλο. Αρχίζω να θυμάμαι και τρέμω από αυτό που βλέπετε. Πιστεύω ότι αυτά που είπα είναι αρκετά. Η βία πρέπει να σταματήσει. Στην Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό δεν αξίζει να σκοτώνονται άνθρωποι για ποδοσφαιρικές ομάδες. Πώς τους επέτρεψαν να έρθουν εδώ; Να έρθουν 200 δολοφόνοι να εξαπολύσουν μια φονική επίθεση εναντίον μας;» τόνισε.

Αναφερόμενος στον Μιχάλη που μαχαιρώθηκε θανάσιμα από έναν από τους έξαλλους χούλιγκαν, είπε: «Μιλάμε για το καλύτερο παιδί. Τον Μιχάλη τον ήξερα προσωπικά. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για την απώλεια του Μιχάλη, γιατί δεν υπήρχε άλλος σαν κι αυτόν. Πραγματικά, όσο ζω, θα τον θυμάμαι».