Κηδεία Λιζέτας Νικολάου: Πλήθος καλλιτεχνών στο «τελευταίο» αντίο 

Επιμέλεια: Newsroom
Κηδεία Λιζέτας Νικολάου: Πλήθος καλλιτεχνών στο «τελευταίο» αντίο 
Η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Ο χώρος γέμισε στεφάνια από συναδέλφους της αλλά και από τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη.

Το τελευταίο αντίο στη Λιζέτα Νικολάου είπαν το πρωί της Δευτέρας (14/8), συγγενείς και φίλοι της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Παρασκευής (11/8), μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Ο χώρος γέμισε στεφάνια από συναδέλφους της αλλά και από τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη.

«Δεν σου χαρίστηκε τίποτε, όλα τα άξιζες, αντίο Λιζέτα», έγραφε το συγκινητικό μήνυμα στο στεφάνι που άφησε ο Γιώργος Λιάνης.

1

Στην κηδεία παρευρλεθηκαν, πέραν του Γιώργου Λιάνη και του γιού τους, Αλέξανδρου Λιάνη, και ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βούλτεψη, ο Στέλιος Διονυσίου, η Χαρούλα Αλεξία, o Θάνος Καληώρας, ο Μανώλης Μητσιάς και η Ματούλα.

23

H Λιζέτα Νικολάου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά, έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η τραγουδίστρια πηγαίνοντας στην τουαλέτα ενός καταστήματος γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

2

Ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Πειραιά, όπου οι ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διασωλήνωσή της και την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

3

Οι θεράποντες γιατροί θεωρούσαν όμως την κατάστασή της μη αναστρέψιμη.

4\

8

9