Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Νέα σοκαριστικά βίντεο ρίχνουν φως στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Νέα σοκαριστικά βίντεο ρίχνουν φως στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων (vid)
Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ απεικονίζει τον Μιχάλη Κατσούρη, να δέχεται χτύπημα με ρόπαλο κατά την διάρκεια συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον χούλιγκαν που χτύπησε με ρόπαλο τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, έρχεται να ρίξει φώς στην υπόθεση που σόκαρε την ελληνική κοινωνία.

Στα αποκλειστικά πλάνα φαίνεται καθαρά το αρχικό χτύπημα από κουκουλοφόρο στον Μιχάλη με ρόπαλο. Ο 29χρονος επιχειρεί να αμυνθεί, σηκώνοντας το δεξί του χέρι. Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό ντοκουμέντο, ο Μιχάλης εκείνη την στιγμή φορούσε κράνος, κάτι που απέτρεψε να το χτύπημα στο κεφάλι. Το βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, δημοσιεύτηκε στη σελίδα των Hooligans.cz.

Το χτύπημα αυτό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν ήταν το μοιραίο, καθώς ο Μιχάλης πιστεύεται ότι δέχτηκε μαχαιριά στο αριστερό χέρι και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Ωστόσο, το βίντεο αποκαλύπτει και τον άνδρα που χτύπησε τον άτυχο νεαρό με το ρόπαλο. Ο χούλιγκαν φοράει μαύρη κουκούλα που κρύβει τα χαρακτηριστικά του.

Επίσης, φοράει τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Χρησιμοποιώντας αυτή την περιγραφή, η αστυνομία αποκλείει αυτόματα όποιον δεν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά, περιορίζοντας τον αριθμό των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον Μιχάλη.

 

Λίγα λεπτά πριν χτυπήσουν οι χούλιγκανς, φαίνονται σε κάμερα ασφαλείας τα άτομα που συμμετέχουν στο τάγμα εφόδου να περπατάνε προς το γήπεδο. Αμέσως αποκλείονται όσοι φορούν βερμούδες, κοντομάνικα, κράνος, κρατούν αλυσίδες ή άλλα αντικείμενα.

Η αστυνομία μπορεί να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον δράστη της επίθεσης με το ρόπαλο συγκρίνοντας τις εικόνες. Εξάλλου, οι χούλιγκαν συνελήφθησαν λίγο μετά τα επεισόδια και είναι πιθανό να μην έχουν αλλάξει ρούχα. Έτσι, μπορεί να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον χούλιγκαν με το ρόπαλο ακόμη και τώρα και να τον πιέσουν να αποκαλύψει ενδεχομένως την ταυτότητα του δράστη που αφαίρεσε τη ζωή του Μιχάλη.