Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ξένα DNA στα ρούχα και στο σώμα του Μιχάλη Κατσούρη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ξένα DNA στα ρούχα και στο σώμα του Μιχάλη Κατσούρη (vid)
Στοιχεία για τις έρευνες σχετικά με τις αιματηρές συγκρούσεις στις οποίες συμμετείχαν Κροάτες χούλιγκαν και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη αναμένεται να δώσουν τα ευρήματα από τα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων.

Νέα τροπή παίρνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στις αιματηρές συγκρούσεις με τη συμμετοχή Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς οι αρχές έλαβαν τα πρώτα αποτελέσματα από τη σύγκριση του DNA.

Σύμφωνα με το Star, στα ρούχα και στο σώμα του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ βρέθηκε ξένο DNA. Ωστόσο, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν κάποιο από τα DNA ανήκει στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη, καθώς πολλοί ήρθαν σε επαφή μαζί του εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Αρχίζουν και «μιλούν» τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν για βίντεο με τη δολοφονία του Μιχάλη, υποψιαζόμενοι ότι κάποιος μπορεί να έχει καταγράψει το περιστατικό με το μαχαίρι. Επιπλέον, οι ελληνικές αρχές αναμένουν απαντήσεις από την Κροατία σχετικά με την ταυτότητα των χούλιγκαν που πέρασαν στην Ελλάδα. Οι κροατικές αρχές δεν έχουν ακόμη παράσχει το ποινικό μητρώο των συλληφθέντων.

Στοιχεία για τις έρευνες σχετικά με τις αιματηρές συγκρούσεις στις οποίες συμμετείχαν Κροάτες χούλιγκαν και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη αναμένεται να δώσουν τα ευρήματα από τα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα των υπόπτων, τα οποία εξετάζονται αυτή τη στιγμή από τις αρχές.

 

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, σε φωτογραφία-ντοκουμέντο που ελήφθη από ένα από τα κινητά τηλέφωνα των χούλιγκαν εμφανίζει το ιστορικό περιήγησης στην εφαρμογή Google Maps. Η εικόνα αυτή δείχνει τη διαδρομή που ακολούθησε το συγκεκριμένο άτομο. Οι αναζητήσεις περιλαμβάνουν το Ζάγκρεμπ, μια άλλη πόλη της Κροατίας, την Πάτρα, την Αθήνα και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις: μία στους Αμπελόκηπους και μία στο Μαρούσι.