Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη: «Μου έλεγε "θα σε πάω να δεις το γήπεδο" και δεν πρόλαβε, αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη: «Μου έλεγε "θα σε πάω να δεις το γήπεδο" και δεν πρόλαβε, αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί» (vid)
Η μητέρα του οπαδού της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην αγάπη που είχε στην ομάδα του, αλλά και στο πόσο χαρούμενος ήταν με το γήπεδο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Η μητέρα του φιλάθλου της ΑΕΚ, τον οποίο μαχαίρωσαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θέλω δικαίωση, να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν».

«Μια τρέλα, κοιτάω και ξανακοιτάω τις εικόνες. Κοιτάω να δω ποιος είναι από τα βίντεο. Ψάχνω, ψάχνω», είπε η μητέρα του οπαδού της Ένωσης.

«Η αστυνομία αν ήταν εκεί θα είχε σωθεί το παιδί. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε την στιγμή εκείνη», τόνισε.

«Ήταν παθιασμένος με την ΑΕΚ. Η αγάπη του, αυτό ήταν όλο. Έδινε τα πάντα το παιδί μου, στο γήπεδο, στο σπίτι. "ΑΕΚάρα μαμά, είναι η ζωή μου, ο Θεός μου". Έγινε το γήπεδο και ήταν μέσα στην τρελή χαρά το παιδάκι μου. "Μαμά θα σε πάω μια μέρα να το δεις", μου έλεγε. Δεν πρόλαβε», ανέφερε η μητέρα του Μιχάλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τα ερωτήματα για την βραδιά της δολοφονίας είναι πολλά.

«Γιατί η κάμερα δεν πιάνει το σημείο όπου ο δολοφόνος μαχαιρώνει την Μιχάλη; Είναι όντως τυφλό το σημείο όπως διαρέεται; Υπάρχουν άλλες κάμερες που δεν έχουν παραδοθεί στις Αρχές; Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αναζητούνται βίντεο από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και ενδεχομένως να κατέγραψαν εικόνες από τα κινητά τους. Η ταυτοποίηση του δολοφόνου προς το παρόν είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη επιμένουν πως η ταυτοποίηση θα πρέπει να είναι καλά "δεμένη"», τονίζει η δημοσιογράφος στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

«Δεν είναι το θέμα "σε πόσες μέρες θα έρθει", θέλουμε να είναι ένα ασφαλές αποδεικτικό Μέσο. Θέλουμε να έχουμε ασφάλεια ως προς το ποιος το έκανε. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιέζουμε ως προς την αναζήτηση των δραστών», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής (18/8) συνελήφθη ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από βίντεο και φαίνεται να συμμετέχει στα επεισόδια.