Επική γκάφα από τον iShowSpeed: Πίστεψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επική γκάφα από τον iShowSpeed: Πίστεψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)
Οι διαδιακτυακοί «φίλοι» του διάσημου Youtuber αποφάσισαν να κάνουν μια πλάκα στον iShowSpeed. Αυτό που ακολούθησε ήταν μοναδικό.

Ο διάσημος YouTuber και ο streamer του Twitch IShowSpeed βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο μιας ξεκαρδιστικής viral στιγμής.Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Arab Club Champions Cup, όπου η ομάδα του Al-Nassr εξασφάλισε μια συναρπαστική νίκη.

Στις 12 Αυγούστου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε για άλλη μια φορά τις εξαιρετικές του ικανότητες κατά τη διάρκεια του τελικού του Arab Club Champions Cup. Παρά το γεγονός ότι η Al-Nassr βρέθηκε να χάνει με 1-0 και έμεινε με εννέα παίκτες, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, οδήγησε την ομάδα του σε μια αξιοσημείωτη νίκη με 2-1.

Μετά το παιχνίδι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με την Al-Nassr, σηκώνοντας το τρόπαιο του Arab Club Champions Cup μαζί με τους συμπαίκτες του. Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο τρόπαιο είχε εκπληκτική ομοιότητα με το εμβληματικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο IShowSpeed, φανατικός οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε μόλις επιστρέψει από το νοσοκομείο, αναρρώνοντας από μια σοβαρή λοίμωξη. Αυτή η ατυχής συγκυρία σήμαινε ότι είχε χάσει να παρακολουθήσει τα πρόσφατα επιτεύγματα του ειδώλου του στο γήπεδο.

Εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή απουσία του Speed από τον διαδικτυακό κόσμο, κάποιοι θεατές στη συνομιλία του έκαναν μια φάρσα. Του ζήτησαν πονηρά να αντιδράσει στη νίκη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Παγκόσμιο Κύπελλο», έχοντας πλήρη επίγνωση ότι ο θρίαμβος του Arab Club Champions Cup θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με το πιο διάσημο κύπελλο.

Χωρίς να το υποψιαστεί, ο IShowSpeed παρακολούθησε το βίντεο με τεράστιο ενθουσιασμό. Καθώς το υλικό έδειχνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σηκώνει το τρόπαιο του Arab Club Champions Cup, η αντίδραση του IShowSpeed ήταν επική: άρχισε να ουρλιάζει, καθώς πίστευε ότι ήταν μάρτυρας της θρυλικής στιγμής που ο Ρονάλντο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA.

Το βίντεο που ακολούθησε με την ανεκτίμητη αντίδραση του IShowSpeed εξαπλώθηκε γρήγορα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας τους θεατές να ξεκαρδιστούν.