Δικηγόρος οικογένειας Κατσούρη: «Κάποιοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, αυτή η διαρροή δεν ανταποκρίνεται καθόλου σ' αυτό που έχει συμβεί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δικηγόρος οικογένειας Κατσούρη: «Κάποιοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, αυτή η διαρροή δεν ανταποκρίνεται καθόλου σ' αυτό που έχει συμβεί» (vid)
Ο δικηγόρος ανέφερε πως περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών ώστε να αξιολογήσουν τα δεδομένα.

Μια οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι του Μιχάλη Κατσούρη πήραν θέση για τους νέους ισχυρισμούς στην υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ και απειλούν με μηνύσεις «όποιον προσπαθεί να ξεπλύνει την Αστυνομία και τους ναζιστές χούλιγκαν».

Ο ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Alpha τώρα» και ανέφερε πως: «Δεν μας φοβίζει τίποτα, εμείς προσπαθούμε να είμαστε δικονομικά ευπρεπείς, και είμαστε από την πρώτη στιγμή. Σεβόμαστε την μυστικότητα της ανάκρισης, έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένουμε τα αποτελέσματα από τις έρευνες που έχει διατάξει η ανάκριση».

«Ωστόσο, κάποιες διαρροές οι οποίες εξυπηρετούν σκοπιμότητες μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση. Είναι έξω από κάθε λογική αυτό που υποστηρίχθηκε ως διαρροή και δεν μπορώ να καταλάβω αν πράγματι ισχύει ως ενδεχόμενο που εξετάζει η αστυνομία, πως οι αξιωματικοί της αστυνομίας ήρθαν σε επαφή με συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, την στιγμή που διεξάγεται προανάκριση μυστική, την στιγμή που γίνονται έρευνες μυστικές, είναι κάτι το οποίο είναι παράνομο. Οπότε ή έχουμε μια παράνομη συμπεριφορά από τους αστυνομικούς -κάτι το οποίο δεν θέλω να πιστεύω- ή ο τηλεοπτικός σταθμός που διέρρευσε τάχα αυτό το ενδεχόμενο να έχει συμβεί, αναφέρει κάτι αναληθές. Αν δεν υπάρχει διαρροή από αστυνομικά χείλη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

«Κάποιοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τις ευθύνες τους, κάποιοι προσπαθούν να συσκοτίσουν τις έρευνες, να θολώσουν τα νερά. Γι' αυτό εμείς θέλουμε να είμαστε πειθαρχημένοι δικονομικά, να αναμένουμε τα πορίσματα των ερευνών και τότε να αξιολογήσουμε τα δεδομένα. Κάθε τι άλλο εξυπηρετεί σκοπιμότητες και θέλω να πιστέψετε ότι δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε αυτό που έχει συμβεί», τόνισε.