Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Λαμίας - Δομοκού: Νταλίκα διέλυσε δύο αυτοκίνητα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Λαμίας - Δομοκού: Νταλίκα διέλυσε δύο αυτοκίνητα (vid)
Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Λαμίας - Δομοκού, όπου μια γυναίκα έχασε με τραγικό τρόπο της ζωή της. Βίντεο από το σημείο απεικονίζει την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 σήμερα (4/9) στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας - Δομοκού. Με τραγικό τρόπο, η μία οδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ τα άλλα δύο εμπλεκόμενα άτομα τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr σχετικά με το δυστύχημα, ο οδηγός του φορτηγού, που κινούνταν με κατεύθυνση προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το φορτηγό συγκρούστηκε με τα δύο επιβατικά αυτοκίνητα που διέρχονταν από την περιοχή, προκαλώντας σημαντικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Όπως αναφέρει το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχασε τη ζωή της στο ατύχημα, ενώ ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Στον τόπο του ατυχήματος, προσωπικό της 7ης ΕΜΑΚ (Μονάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών) και πυροσβέστες απεστάλησαν για να απεγκλωβίσουν τις δύο γυναίκες από τα οχήματά τους. Η κατάσταση του οδηγού του φορτηγού, εν τω μεταξύ, παραμένει ασαφής, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την κατάστασή του.