Τραγωδία στον Πειραιά: Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, συγκλονισμένη δηλώνει η ακτοπλοϊκή εταιρία

Επιμέλεια: Newsroom
Τραγωδία στον Πειραιά: Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, συγκλονισμένη δηλώνει η ακτοπλοϊκή εταιρία
Χειροπέδες, με εντολή εισαγγελέα, σε τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Εντολή να συλληφθούν τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon (ο αξιωματικός καταστρώματος, ο πλοίαρχος και τα δυο μέλη του πληρώματος που ήταν στον καταπέλτη), έδωσε η εισαγγελία Πειραιά με αφορμή το θάνατο ενός 36χρονου Έλληνα ο οποίος στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο βρέθηκε στη θάλασσα.

Συγκλονισμένη δηλώνει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica Group, στο στόλο της οποίας ανήκει το πλοίο Blue Horizon, για το θανατηφόρο περιστατικό το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας πως βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρχές.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε κοινοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».