Σκληρό video: Ο 36χρονος ήταν στην θάλασσα, ο κόσμος ούρλιαζε και κάποιος τραβούσε video αντί να βοηθήσει

Newsroom
Σκληρό video: Ο 36χρονος ήταν στην θάλασσα, ο κόσμος ούρλιαζε και κάποιος τραβούσε video αντί να βοηθήσει
Προσοχή σκληρές εικόνες από τον ανθρωποκτονία του 36χρονου που επιχείρησε να ανέβει στο Blue Horizon.

Κανονικά, εικόνες σαν και αυτές που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν θα έπρεπε να προβάλλονται δημόσια. Επειδή όμως τα φαινόμενα απανθρωπιάς στις μέρες μας γίνονται όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα το ερώτημα «σε τί κόσμο ζούμε;» να ακούγεται όλο και πιο συχνά, αξίζει το δει κανείς μπας αντιληφθούμε τον λάθος δρόμο που έχουμε πάρει ως κοινωνία.

Το συγκεκριμένο βίντεο από που να το πιάσεις; Από το γεγονός πως ένας άνθρωπος πετάχτηκε από καράβι; Από οτι το καράβι αυτό ξεκίνησε κανονικά το ταξίδι του, λες και δεν είχε γίνει κάτι; Από τις κραυγές των ανθρώπων για βοήθεια; Ή από τον τύπο που αντί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό (ασχέτως αν θα τον έσωζε ή όχι εκείνη τη στιγμή, γιατί φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του) του έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο για να τραβήξει βίντεο, όπως ακούγεται κάποιος να του λέει.

Από όπου και να το πιάσεις, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το ερώτημα που είπαμε παραπάνω... «Σε τί κόσμο ζούμε;».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

@ritameli1 Ρε παιδια γιατι απλώνετε τα κωλοχερα σας και σπρωχνετε, δεν το ξερατε οτι θα μπορούσε να συμβει, κάτι πολυ χειρότερο; Γιατι τοση βια χωρις λογο; #πειραιας🇬🇷 #greektiktok #δυστυχημα #πνιγμος #ταξιδι #λιμανι ♬ πρωτότυπος ήχος - Μπουκλιτα