Κακοκαιρία Daniel: Με νερό από τα κολυμβητήρια θα εφοδιαστεί το νοσοκομείο Βόλου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κακοκαιρία Daniel: Με νερό από τα κολυμβητήρια θα εφοδιαστεί το νοσοκομείο Βόλου (vid)
Η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και υδροφόρες κατάφερε να εφοδιάσει το νοσοκομείο του Βόλου με νερό από τα κολυμβητήρια.

Το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου θα εφοδιαστεί με νερό από τα κολυμβητήρια της πόλης, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υδροδότησης λόγω της κακοκαιρίας Daniel που έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές.

Τα τελευταία 24ωρα σημαντικό ήταν το πρόβλημα υδροδότησης του νοσοκομείου του Βόλου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εφοδιαστεί με νερό. Η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και υδροφόρες κατάφερε να εφοδιάσει το νοσοκομείο με νερό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Όπως είπε στο Mega, ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, το νερό είναι σημαντικό για βασικές λειτουργίες των νοσοκομείων, όπως η καθαριότητα και η αποστείρωση των εργαλείων.

Η κακοκαιρία Daniel οδήγησε οριακά στην κατάρρευση του νοσοκομείου λόγω της διακοπής υδροδότησης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τονίζεται πως «το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, έχει πλήρη επάρκεια νερού, διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες».