Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε στην Μάνδρου: «Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα δεν θα σας πείραζε»

Επιμέλεια: Newsroom
Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε στην Μάνδρου: «Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα δεν θα σας πείραζε»
Αναφέρθηκε στην απώλεια του δικού της παιδιού, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε στην αδιανόητη δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου μετά την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, στο λιμάνι του Πειραιά.

Τόνισε πως και το δικό της παιδί έφαγε κλωτσιές, αλλά πέθανε λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και και να τον σκοτώσεις».

Ανάρτηση

Στην ανάρτησή της η μητέρα του Ζακ αναφέρει πως «Κυρία Μάνδρου, ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές, άρα αυτό που σας ενόχλησε είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης. Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος δεν θα σας πείραζε, υποθέτω».