H Γαρμπή ακύρωσε τη συναυλία της και εκφράζει την οργή της για το έγκλημα στο Blue Horizon: «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»

Επιμέλεια: Newsroom
H Γαρμπή ακύρωσε τη συναυλία της και εκφράζει την οργή της για το έγκλημα στο Blue Horizon: «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»
Την οργή για την υπόθεση του Αντώνη, τον οποίο έσπρωξε μέλος του πληρώματος του "Blue Horizon", με αποτέλεσμα να πνιγεί, στο λιμάνι του Πειραιά, εξέφρασε η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή μετά αφορμή τόσο τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon όσο και τις τραγικές στιγμές που ζουν οι συνάνθρωποι μας λόγω της κακοκαιρίας Daniel, μαζί με τους συνεργάτες της αποφάσισε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε και μία συγκλονιστική ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram.

1

«Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι».

«Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας».

«Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά» καταλήγει η Καίτη Γαρμπή στην αιχμηρή της ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.