«Ο εντολέας μου δεν είχε καταλάβει ότι το καράβι ξεκινά όταν απώθησε τον 36χρονο»: Τι απαντά ο δικηγόρος του υπάρχου του Blue Horizon (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Ο εντολέας μου δεν είχε καταλάβει ότι το καράβι ξεκινά όταν απώθησε τον 36χρονο»: Τι απαντά ο δικηγόρος του υπάρχου του Blue Horizon (vid)
Ο δικηγόρος του υπάρχου του μοιραίου Blue Horizon τοποθετήθηκε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την χώρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη που έχασε την ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, μετά τα αλλεπάλληλα σπρωξίματα που δέχτηκε από μέλη του πληρώματος.

Την προφυλάκιση του πλοιάρχου και του υπάρχου του Blue Horizon για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/9) ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

Ο δικηγόρος του υπάρχου βρέθηκε στο Live News και τοποθετήθηκε για όλες τις λεπτομέρειες της τραγικής υπόθεσης.

«Ο ίδιος διατείνεται ότι στις δύο αρχικές φορές που προσπαθεί να εισέλθει στον καταπέλτη, είναι δεδομένο ότι τον απωθεί. Η πρώτη φορά είναι σχετικά λιγότερο βίαιη από τη δεύτερη φορά. Την τρίτη φορά, διατείνεται ο ύπαρχος, πραγματικά έχει τα χέρια παρατεταμένα, επιδιώκει επαφή μαζί του για να τον διώξει έξω, όμως δεν έχει αντιληφθεί το καράβι ξεκινά», σημείωσε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο ύπαρχος γύρισε την πλάτη του για να βρει σχοινί ή σωσίβιο για να τραβήξει τον άτυχο 36χρονο στο πλοίο. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι ο Αντώνης προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο δύο φορές χωρίς να δείξει το εισιτήριό του εκείνη τη στιγμή.

«Μπορεί να ήταν σε ηλεκτρονική μορφή, μπορεί να ήταν σε έγγραφο», είπε, τονίζοντας πως ο ύπαρχος δεν γνώριζε τον Αντώνη.