Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στη Λούτσα: Οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στη Λούτσα: Οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» (vid)
Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ριπή πυροβολισμών, αλλά και η χαριστική βολή για να σιγουρευτεί ο δράστης ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός.

Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα παρουσίασε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Σήμερα».

Στο ηχητικό ακούγεται ριπή πυροβολισμών, αλλά και η χαριστική βολή για να σιγουρευτεί ο δράστης ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά από το χθες το απόγευμα το σημείο προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα σε κατοικημένη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως τα θύματα να είναι Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες και το ξεκαθάρισμα να έχει να κάνει με υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέφερε ο ΣΚΑΪ, τα τέσσερα θύματα βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και τα δύο έξω από αυτό. Πιθανότατα ο ένας από αυτούς που βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο να είναι από την πλευρά της ομάδας που έστησε την ενέδρα.

Οι τέσσερις νεκροί φέρεται να μπήκαν τμηματικά στη χώρα τον περασμένο Ιούλιο από το Διδυμότειχο. Η εκτέλεση φέρεται να έγινε με Glock 9άρι, το οποίο έχει ρύθμιση κατά βολή, αλλά και κατά ριπάς.