Νεαρή που έμεινε σε φίλη της τρομοκρατήθηκε όταν είδε από το κινητό της έναν άγνωστο να κοιμάται στο κρεβάτι της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νεαρή που έμεινε σε φίλη της τρομοκρατήθηκε όταν είδε από το κινητό της έναν άγνωστο να κοιμάται στο κρεβάτι της (vid)
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια νεαρή όταν διαπίστωσε από την κάμερα ασφαλείας ότι κάποιος άγνωστος είχε εισβάλλει στο σπίτι της.

Σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη έμεινε μια 22χρονη στην Σκωτία, όταν συνδέθηκε με το τηλέφωνό της στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού της έπειτα από ειδοποίηση που έλαβε.

Η Caitlin Sullivan που είχε πάει να κοιμηθεί σε μια φίλη της, διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος άντρας είχε μπει στο σπίτι της και κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Η κάμερα ασφαλείας της κρεβατοκάμαράς μας άρχισε να βουίζει. Όταν εξέτασε το βίντεο είδε τον άγνωστο άνδρα να ξαπλώνει στο κρεβάτι της. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία απομάκρυνε λίγο αργότερα τον εισβολέα από το σπίτι της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Caitlin, ο άντρας αυτός δεν συνελήφθη ποτέ. Κάτι που την έχει τρομάξει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει πλέον στο σπίτι της.

 

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη διότι δεν ήξερα ποιος ήταν. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπήρχε ένας άντρας στο κρεβάτι μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπήκε στο σπίτι μου», ανέφερε.

«Δεν έχω μείνει στο σπίτι μου από τότε. Δεν θέλω να επιστρέψω ποτέ σε αυτό το σπίτι. Εγώ και το παιδί μου κοιμόμαστε σε αυτό το κρεβάτι. Αν είχα μείνει στο σπίτι μου εκείνο το βράδυ, πιθανότατα να είχε κοιμηθεί δίπλα μου», πρόσθεσε.

Την επόμενη μέρα όπως αποκάλυψε, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στο Facebook από τον άνδρα που είχε εισβάλλει στο σπίτι της, ο οποίος την ευχαρίστησε επειδή χρησιμοποίησε το κρεβάτι της, ζητώντας της μάλιστα συγγνώμη.

«Ευχαριστώ μου με άφησες να ξεκουραστώ για 3 ώρες, ελπίζω να μην σου προκάλεσα κακό. Μια μέρα ελπίζω να σε συναντήσω», ήταν το μήνυμα που της έστειλε με την Caitlin να τηλεφωνεί και πάλι στην αστυνομία για να το καταγγείλει.

«Τηλεφώνησα στην αστυνομία και μου είπαν να τον μπλοκάρω», είπε. «Ποιος μου λέει ότι δεν θα επιστρέψει; Δεν έχει τιμωρηθεί γι' αυτό, έτσι ώστε να μην το ξανακάνει», συμπλήρωσε η 22χρονη.