Στα «κάγκελα» οι κάτοικοι στον Παλαμά: Δεν λειτούργησαν τα αντλιοστάσια στις πλημμύρες λόγω γεννήτριας

Επιμέλεια: Newsroom
Στα «κάγκελα» οι κάτοικοι στον Παλαμά: Δεν λειτούργησαν τα αντλιοστάσια στις πλημμύρες λόγω γεννήτριας
Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αντλιοστάσια σε περιοχές της Θεσσαλίας, τα οποία δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν επειδή δεν διέθεταν γεννήτριες.

Μια ακόμη καταγγελία έρχεται από τη Θεσσαλία και αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα αντλιοστάσια που διαθέτει η περιοχή για να μπορεί σε έκτακτες ανάγκες να απομακρύνει τεράστιες ποσότητες νερού.

Αίσθηση προκαλεί στους κατοίκους ότι τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας Daniel ta αντλιοστάσια δεν λειτούργησαν επειδή δεν είχαν γεννήτριες!

Τα αντλιοστάσια υπάγονται στον ΓΟΕΒ, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Νούσιο, ο οποίος παραδέχτηκε μιλώντας στον ALPHA πως δεν λειτούργησε κανένα από τα τέσσερα αντλιοστάσια στον Παλαμά.

«Ο νομάρχης με διαβεβαίωσε πως ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ απείλησε τους πάντες πως όποιος ανοίξει τις πόρτες για να φύγουν τα νερά θα φάει μηνύσεις», είπε κάτοικος της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα αντλιοστάσια μεταφέρουν όλο το νερό στον Πηνειό και σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA μόνο το αντλιοστάσιο στην Κόδρα έχει επτά αντλίες που η κάθε αντλία απομακρύνει την ώρα 140.000 κυβικά μέτρα νερού