Light για Fame Story: «Αν είστε ράπερς και πάτε άπατοι, αυτή είναι η ευκαιρία να σας κάνω superstars»

Επιμέλεια: Newsroom
Light για Fame Story: «Αν είστε ράπερς και πάτε άπατοι, αυτή είναι η ευκαιρία να σας κάνω superstars»
Την είδηση που τον θέλει στην κριτική επιτροπή του «Fame Story» μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Αρσενάκο επιβεβαίωσε ο Light.

Ο Light επιβεβαίωσε μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story, ενώ έκανε κάλεσμα σε όσους ράπερ δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό να πάνε στο ριάλιτι για να τους κάνει «superstars».

Συγκεκριμένα, o Light είπε: «Επειδή είστε αρκετά γρήγορα, δεν σας πρόλαβα, είναι αλήθεια, θα είμαι όντως στην κριτική επιτροπή του "Fame Story" μαζί με τον νούμερο ένα λαϊκό τραγουδιστή που έχει βγάλει αυτή η χώρα, τον Αντώνη Ρέμο, τη νούμερο ένα γυναίκα pop star, την Ελένη Φουρέιρα, τον νούμερο ένα manager, τον Γιώργο Αρσενάκο. Πέρα από τα παιδιά που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και δηλώνουν συμμετοχή για να διαγωνιστούν με pop τραγούδια κλπ. Πολλοί από τους rappers που είστε υπογεγραμμένοι σε εταιρείες "Γ", "Δ" και "Ε" διαλογής και οι CEOs σας σπρώχνουν αλλά πάτε άπατοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Μπορείτε να έρθετε να σας βγάλω στην τηλεόραση και να σας κάνω super stars».