Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης του δράστη στον Πειραιά: Φέρεται να δημιουργούσε προβλήματα στη γειτονιά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης του δράστη στον Πειραιά: Φέρεται να δημιουργούσε προβλήματα στη γειτονιά (vid)
Σύμφωνα με μάρτυρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς. Ο 68χρονος δράστης φέρεται να είχε πρόβλημα με τον θόρυβο από τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ηλικιωμένος πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ, πατέρα 3 παιδιών, στον Πειραιά.

Φέρεται, μάλιστα, να δημιουργούσε προβλήματα στην περιοχή. Όπως ανέφερε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο δράστης είναι συνταξιούχος ναυτικός.

Μάλιστα ο δράστης φέρεται να δημιουργούσε κι άλλα προβλήματα στην γειτονιά και όχι μόνο στο θύμα, αλλά και σε μια κοπέλα στο διπλανό διαμέρισμα επειδή έκανε θόρυβο το κλιματιστικό της.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να έχει νοσηλευτεί σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης πυροβόλησε τον 39χρονο με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη.

Ο 68χρονος, μετά τη δολοφονία, πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.

Διαφώνησαν για τη λειτουργία του πάρκινγκ και τον σκότωσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στην κάμερα του Mega. «Κατέβηκε από την πολυκατοικία και πέρασε με την καραμπίνα επ’ ώμου. Αυτό που προλάβαμε να δούμε ήταν τον δεύτερο πυροβολισμό από την αντανάκλαση της τζαμαρίας και γύρισε στο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα».

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου

Στην εκπομπή του Mega «Live News» προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο την στιγμή της σύλληψης του ηλικιωμένου από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το σπίτι του και του ζητούν να παραδοθεί, ενώ ο δράστης για λίγα λεπτά δεν υπακούει κι έτσι δεν παραδίνεται.

Κατεβαίνοντας ο ηλικιωμένος για να παραδοθεί κρατούσε το όπλο του.