ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη του ψηφίζουν για τον διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα

Επιμέλεια: Newsroom
ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη του ψηφίζουν για τον διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα
Το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί σε μια νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης και θα αναλάβει να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε διαδικασία επανεκκίνησης, επιλέγουν σήμερα τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη μαζική συμμετοχή των μελών στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ προσβλέπει η Κουμουνδούρου, καθώς οι κάλπες άνοιξαν σήμερα το πρωί στις 8 και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, προκειμένου μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος να προσέλθουν στα 570 εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί ανά την επικράτεια.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15ετών και άνω, οι οποίοι έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ακόμη και αν εγγραφούν σήμερα, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Απαραίτητο είναι να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ.

Πού ψηφίζουν οι υποψήφιοι για την ηγεσία

Η Έφη Αχτσιόγλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1) στις 10:00.

 

Ο Νίκος Παππάς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας) στις 8:45.

Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας (Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 175) στις 12:00.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Κρήτης 77, Νέα Ιωνία) στις 13:00​.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1), στις 12:30.