Ο άνθρωπος που μεταμορφώθηκε σε σκύλο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και ψάχνει για ταίρι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο άνθρωπος που μεταμορφώθηκε σε σκύλο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και ψάχνει για ταίρι (vid)
Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη του βόλτα, ως σκύλος, ο άνθρωπος που έχει απασχολήσει όλα τα διεθνή μέσα, δήλωσε πως τώρα ψάχνει την αγάπη.

Σε μια ασυνήθιστη και εντυπωσιακή ιστορία, ένας άνδρας γνωστός ως Toco-san έχει κερδίσει την προσοχή για το μοναδικό του χόμπι και τώρα αναζητά έναν σύντροφο που να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά του. Ο Toco-san έγινε πρωτοσέλιδο όταν αποκαλύφθηκε ότι ξόδεψε πάνω από 12.000 λίρες για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακά ρεαλιστική στολή σκύλου, αλλά το πάθος του δεν περιορίζεται μόνο στο να φορέσει τη στολή.

Τώρα, ο Toco-san αναζητά ενεργά έναν σύντροφο. Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να συνδεθεί με άτομα με παρόμοιες ιδέες, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να τους γνωρίσω».

Η επιλογή του Toco-san για κοστούμι border collie ήταν στρατηγική, καθώς είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έναν άνθρωπο, σε αντίθεση με μικρότερες ράτσες σκύλων, όπως τα τσιουάουα. Εξήγησε ότι επέλεξε ένα κόλεϊ επειδή φαινόταν ρεαλιστικό όταν το φόρεσε και ήθελε μια στολή που να μοιάζει πολύ με πραγματικό σκύλο, δεδομένης της αφοσίωσής του σε αυτή τη μοναδική μορφή αυτοέκφρασης.