Χρυσούλα Διαβάτη για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, με πιάνει μια αηδία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χρυσούλα Διαβάτη για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, με πιάνει μια αηδία» (vid)
Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν τον γνωρίζει, ενώ ανάμεσα σε εκείνον και την Έφη Αχτσιόγλου δεν θα επέλεγε κανέναν.

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν τον γνωρίζει, όπως δεν γνωρίζει και την Έφη Αχτσιόγλου, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να προβάλλει την προσωπική του ζωή γιατί δεν είναι κάτι που αφορά κανέναν.

«Δεν ξέρω το κ. Κασσελάκη, πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Κοιτάξτε να σας πω για να πω για αυτά με πιάνει μία αηδία. Δεν με ενδιαφέρει για κανένα τι κάνει στο σπίτι του και στο κρεβάτι του. Και γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν είμαι εκείνο, είμαι το άλλο; Δεν ρώτησα και ποιον αφορά; Δεν ρωτάω κανέναν τι είναι. Δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω. Να πάω σε Το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Για όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όμως όλα αυτά, εκτός από αηδία δεν με αφορούν. Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο; Πώς μπορεί να σε ενδιαφέρει αν ο άλλος τρώει με τα χέρια ή τα πόδια γιατί έτσι γουστάρει στο σπίτι του. Στο σπίτι του όμως να μην θίγει εμένα».

«Δεν ξέρω την κ. Αχτσιόγλου. Την έχω ακούσει βέβαια, όσο έχω ακούσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα επέλεγα κανέναν από τους δύο, κανέναν» κατέληξε.