Η «μπηχτή» του Κασσελάκη στους δημοσιογράφους: «Μια μέρα θα κάνετε το λειτούργημα χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η «μπηχτή» του Κασσελάκη στους δημοσιογράφους: «Μια μέρα θα κάνετε το λειτούργημα χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις» (vid)
Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα πέταξε μια μπηχτή στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του.

Συνήθεια έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες για τον Στέφανο Κασσελάκη. Κάθε πρωί οι ρεπόρτερ των καναλιών περιμένουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το σπίτι του για μία δήλωση.

Έτσι και το πρωί της Δευτέρας (25/9), την επομένη της εκλογής του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, οι κάμερες περίμεναν τον Στέφανο Κασσελάκη, λίγο πριν εκείνος αναχωρήσει για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες και προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να αποφύγει τις ερωτήσεις και τις κάμερες. Κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν να τον «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης «πέταξε» την μπηχτή του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, πάω στο Σύνταγμα να βάλω μονάδες στο κινητό μου μέχρι να το αλλάξω σε πρόγραμμα και μετά στη Βουλή. Το αφήνουμε εδώ; Να είστε καλά, εκτιμώ πάρα πολύ το λειτούργημά σας και μια μέρα θα το κάνετε χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις», ανέφερε.

Δείτε τι είπε μετά το 01:40