To Netflix σπάει τα ταμπού και κάνει σειρά τη ζωή του Rocco Siffredi

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
To Netflix σπάει τα ταμπού και κάνει σειρά τη ζωή του Rocco Siffredi
Μια νέα σειρά επτά επεισοδίων έρχεται στην πλατφόρμα, διηγώντας μας την ιστορία του πιο επιτυχημένου ηθοποιού ταινιών ενηλίκων στην ιστορία.

Δεν μιλάμε για μια ακόμη σειρά με δολοφόνους ή πολιτικές προσωπικότητες. Αυτή τη φορά το Netflix αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό και να φέρει στις οθόνες μας μια σειρά, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον μαγικό κόσμο του έρωτα. Πιο συγκεκριμένα, η streaming πλατφόρμα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά αφιερωμένη στον Rocco Siffredi.

Για όποιον δεν γνωρίζει τι εστί το όνομα «Rocco Siffredi», να πούμε πως πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο και αναγνωρίσημο άνδρα ηθοποιό στην βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου. Ο Ιταλός ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες, ενώ τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής, περνώντας πλέον σε άλλο ρόλο, αυτόν του παραγωγού και του σκηνοθέτη.

Η σειρά του Netflix θα έχει την ονομασία «Supersex» και θα είναι βιογραφική. Μέσα από τα επτά επεισόδια που έχουν γυριστεί, θα μάθουμε τους λόγους που οδήγησαν τον Rocco να πάρει μέρος σε ταινίες ενηλίκων, θα γνωρίσουμε το περιβάλλον του, ενώ θα ανακαλύψουμε και αυτόν τον πολύπλοκο κόσμο.

Όπως αποκάλυψε η Francesca Manieri, σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς, αυτά τα επτά επεισόδια στοχεύουν στο να περιγράψουν τις διαθέσεις του Rocco, τη σχέση του με την αρρενωπότητα, τον εθισμό του στο σεξ, αλλά και τις συνέπειες της δημοτικότητάς του.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Alessandro Borghi να υποδύεται τον Rocco Siffredi. Για να περιγραφεί με ακρίβεια η ζωή του, βέβαια, ο ίδιος ο Siffredi συμβούλεψε τον Borghi, του εκμυστηρεύτηκε τους φόβους του, τις στιγμές αμφιβολίας του, την αναζήτησή του για τον «εαυτό του».

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Supersex στην πλατφόρμα. Αυτό που ξέρουμε για την ώρα είναι ότι έρχεται σύντομα. Και το περιμένουμε πώς και πώς.