Εφιαλτική νύχτα για γνωστό πλαστικό χειρουργό στη Βαρυμπόμπη: Τον απείλησαν με όπλο και του άρπαξαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ

Επιμέλεια: Newsroom
Εφιαλτική νύχτα για γνωστό πλαστικό χειρουργό στη Βαρυμπόμπη: Τον απείλησαν με όπλο και του άρπαξαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ
Εφιαλτικό ήταν το βράδυ για γνωστό πλαστικό χειρουργό και για τη γυναίκα του, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και τους απείλησαν με την χρήση όπλου. Οι διαρρήκτες απέσπασαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ.

Μια τρομακτική δοκιμασία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/9) για γνωστό πλαστικό χειρουργό και τη σύζυγό του στην κατοικία τους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δύο μασκοφόροι ληστές μπήκαν στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού γύρω στις 21:30 το βράδυ, πιθανότατα από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα.

Χρησιμοποιώντας την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον γιατρό και τη σύζυγό του πριν ψάξουν εξονυχιστικά όλα τα υπνοδωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Οι ληστές, οι οποίοι είχαν αποκρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορούσαν γάντια, ανακάλυψαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα αξίας 200.000 ευρώ. Πήραν γρήγορα τα τιμαλφή και έφυγαν από την μονοκατοικία λίγα λεπτά αργότερα.

Μετά το περιστατικό, ο γιατρός επικοινώνησε αμέσως με την Ελληνική Αστυνομία και κατήγγειλε τη ληστεία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, αλλά η αναζήτησή τους για τους δράστες δεν απέδωσε.

 

Το σπίτι εξετάστηκε εξονυχιστιά, προκειμένου να βρεθούν δακτυλικά αποτυπωμάτα και γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους οι δράστες.