Πρεμιέρα με άρωμα... ΠΑΟΚ κάνει η «Μουρμούρα»: «Το γκολ ημών το επιούσιον» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πρεμιέρα με άρωμα... ΠΑΟΚ κάνει η «Μουρμούρα»: «Το γκολ ημών το επιούσιον» (vid)
Ένα ξεκαρδιστικό τρέιλερ γεμάτο ΠΑΟΚ δημοσίευσε στο TikTok o Αlpha για την πρεμιέρα της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα μίνι τρέιλερ.

Σε αυτό το μικρό κλιπ στο TikTok o ηθοποιός Σπύρος Τσεκούρας, που έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως ο φανατικός ΠΑΟΚτσής «Μπάμπης», κλέβει τη παράσταση καθώς μαλώνει για άλλη μια φορά με τη γυναίκα του καθώς θεωρεί ότι φέρνει γκαντεμιά στον ΠΑΟΚ και όποτε μπαίνει στο σπίτι η αγαπημένη του ομάδα τρώει γκολ.

Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ ο «Μπαμπης» φαίνεται να παρακολουθεί με προσήλωση έναν αγώνα του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα προσεύχεται στα θεία για να βάλει γκολ ο «δικέφαλος του Βορρά». Τότε η γυναίκα του μπαίνει στο σπίτι και αρχίζει να φωνάζει καθώς ο σύζυγος της δεν μάζεψε τα χαλιά. Συμπτωματικά, εκείνη τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ και ο Σπύρος Τσέκουρα γίνεται έξαλλος.

@alphatv_official Kυριακή στις 20:00 η #mourmoura κάνει πρεμιέρα! #alphatv #MythoplasiaAlpha #fy #fyp ♬ original sound - Alpha TV

Για 11η χρονιά η δημοφιλής σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις, απόψε στις 20:00. Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά κάνει πρεμιέρα και στα πρώτα επεισόδια θα δούμε μια όμορφη, γεμάτη συγκινήσεις, αγάπη, χιούμορ, αποχωρισμούς και δάκρυα, μετάβαση στη νέα ζωή των πρωταγωνιστών της.

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που αφήσαμε τους αγαπημένους ήρωες της Μουρμούρας και τώρα τους βρίσκουμε σε πλήρη αναβρασμό, έτοιμους για μεγάλες αλλαγές και νέα κεφάλαια στη ζωή τους.