Άστοχο προεκλογικό μήνυμα Βουλγαράκη: Εξηγεί γιατί δεν φοράει κράνος και το κρατάει στο χέρι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άστοχο προεκλογικό μήνυμα Βουλγαράκη: Εξηγεί γιατί δεν φοράει κράνος και το κρατάει στο χέρι (vid)
Άστοχο είναι το βίντεο που δημοσίευσε στη προσωπική του σελίδα στο TikTok, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Βουλγαράκης. Εμφανίστηκε να κάνει βόλτες στην Αθήνα με την μοτοσυκλέτα του, χωρίς να φοράει κράνος.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές και μας εξήγησε τον λόγο που δεν φοράς κράνος στη μηχανή.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Βουλγαράκης διαφημίζει τις θέσεις και τις απόψεις του μέσω TikTok, που αποτελεί πλέον τη νέα δίοδο, με την οποία μπορούν να επικοινωνήσουν οι πολιτικοί με τους ψηφοφόρους τους.

@giwrgosvoulgarakhs Στο δρόμο προς τις εκλογές… #athinapsila #athina #ψηφιζωκαιβουλγαρακη #fy #δημοτικες_εκλογες_2023 #giwrgosvoulgarakhs #φοργιου ♬ Cute Funny Song - Bruno Portinho Trilhas para filmes

Σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει στην πλατφόρμα εμφανίζεται ο ίδιος να εξηγεί για ποιο λόγο δεν φοράει κράνος, όταν οδηγά την μοτοσυκλέτα. Ο πρώην υπουργός στο βίντεο που δημοσίευσε έδειξε πως το κράνος το έχει στο χέρι του, καθώς δεν αντέχει το «βάλε - βγάλε».

Όπως φαίνεται κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας το κράνος στο χέρι του και όχι στο κεφάλι του, ενώ την ίδια στιγμή θέλησε να προμοτάρει το κοινωνικό κομμωτήριο του δήμου, σε μια προσπάθεια να προμοτάρει το κοινωνικό κομμωτήριο του δήμου και να κάνει χιούμορ σχετικά με την έλλειψη των μαλλιών του.