Σειρά Xiaomi 13T: Ta νέα smartphone με τριπλή κάμερα Leica υπόσχονται τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες

Newsroom
Σειρά Xiaomi 13T: Ta νέα smartphone με τριπλή κάμερα Leica υπόσχονται τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες
Η νέα σειρά Xiaomi 13T έρχεται με εντυπωσιακές κάμερες και εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, για να βγάλει τον φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου.

H αναμονή τελείωσε! Η Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα το λανσάρισμα της νέας σειράς της, 13Τ, με τις δύο ναυαρχίδες της να εντυπωσιάζουν, κυρίως για για τις κάμερές τους. Η συνεργασία με τη Leica συνεχίζεται για άλλη μια φορά και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για να σε πείσει να κάνεις δικό σου το νέο smartphone της εταιρείας. Δεν είναι, όμως, ο μόνος.

Όπως είδαμε και στο event της Xiaomi που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Βερολίνο και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα της τεχνολογικής αγοράς, η νέα σειρά είναι αισθητά βελτιωμένη, ενώ διαθέτει έναν αρκετά εντυπωσιακό σχεδιασμό, ο οποίος είναι πανομοιότυπος και στα δύο μοντέλα.

...

Η οθόνη τους είναι CrystalRes 6.67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz και ανάλυση 2712x1220 pixels και φωτεινότητα έως και 2600 nits. Είναι συμβατά με HDR10+ και φέρουν ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos, προκειμένου να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια στο έπακρο ή ακόμη και να βλέπεις σειρές και ταινίες σαν να κάθεσαι στον καναπέ του σαλονιού σου.

Την ίδια στιγμή, το Xiaomi 13T έχει στο εσωτερικό του επεξεργαστή MediaΤek Dimensity 8200 Ultra chipset, 8GB LPDDR5 RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου και τρεις κάμερες με την υπογραφή της Leica, για να βγάλεις απόλυτα επαγγελματικές φωτογραφίες. Η κυρίως κάμερα είναι στα 50MP, η telephoto camera είναι κι αυτή στα 50MP, ενώ η τρίτη του πίσω σετ είναι μια ultrawide 12MP.

...

Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει μια ακόμη κάμερα 20MP για τις πιο τέλειες selfies, οι οποίες θα αναβαθμίσουν αισθητά τους λογαριασμούς σου στα social media.

Όσον αφορά τη μπαταρία του νέου smartphone, έχει χωρητικότητα 5000mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 67W. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει η Xiaomi, μπορεί να γεμίσει από το 0% στο 100% σε μόλις 42 λεπτά! Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, black, αλλά και alpine blue, τα οποία μοιάζουν λες και έχουν φτιαχτεί για να τα θαυμάζεις.

...

Η τιμή του Xiaomi 13T είναι στα 699,90 ευρώ και σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετικά value for money επιλογή, από τη στιγμή που μιλάμε για μία από τις δύο ναυαρχίδες της εταιρείας.

Από την άλλη πλευρά, το αρκετά εντυπωσιακό και πιο «επαγγελματικό» Xiaomi 13T Pro διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9200+, καθώς επίσης τρεις κάμερες Leica (50MP+50MP+12MP), όπως και το βασικό μοντέλο, καθώς και μια μπροστινή κάμερα στα 20MP.

Οι φωτογραφίες και τα videos που μπορεί να τραβήξει αυτό το smartphone είναι συγκλονιστικά, παρουσιάζοντας μια πραγματικά ολοζώντανη εικόνα ενός προσώπου ή ενός τοπίου, είτε το τραβήξεις μέρα είτε νύχτα. Μιλάμε σαφώς για ένα σπουδαίο «εργαλείο» που έχει ανάγκη κάθε content creator, που σέβεται τον εαυτό του.

...

Η μπαταρία του είναι ίδια με το Xiaomi 13T, ωστόσο το Pro κυκλοφορεί με 12GB και αποθηκευτικό χώρο στα 512GB. Η τεράστια διαφορά του με το απλό μοντέλο κρύβεται στον χρόνο φόρτισης, μιας και το Xiaomi 13T Pro φορτίζει στα 120W, φτάνοντας από το 0% στο 100% σε μόλις 19 λεπτά.

Αν είσαι έτοιμος να αλλάξεις κινητό και ψάχνεις για ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τις κάμερες, τον επεξεργαστή του, αλλά και την φουλ ανθεκτική μπαταρία του, τότε το Xiaomi 13T Pro, μπορείς να το βρεις στα 899,90 ευρώ, σε black ή alpine blue χρώμα.

...

Επιπλέον με κάθε αγορά ενός smartphone της σειράς Xiaomi 13T θα πάρεις και 3 μήνες δωρεάν premium συνδρομή στο YouTube, 100GB έξτρα αποθηκευτικού χώρου για έξι μήνες στο Google One, καθώς επίσης και έξι μήνες εγγύηση για σπάσιμο οθόνης!

Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια σειρά Xiaomi 13T στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.