Ο κακός χαμός στο Twitter για τις δηλώσεις του Μπέου: «Είπε τέτοιο πράγμα και από κάτω ζητωκραύγαζαν; Μόνο ντροπή»

Ο κακός χαμός στο Twitter για τις δηλώσεις του Μπέου: «Είπε τέτοιο πράγμα και από κάτω ζητωκραύγαζαν; Μόνο ντροπή»
Το όνομα του δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, τρεντάρει στο Twitter αλλά για λάθος λόγους.

Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώντας σε αδιανόητες δηλώσεις μπροστά σε ένα κοινό που τον αποθέωσε και τον χειροκροτούσε.

ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος στην επιθυμία που εξέφρασε ο κ. Κασσελάκης να αποκτήσει μαζί με τον σύντροφό του, δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποίησε χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π.....ες;» είπε ο δήμαρχος Βόλου.

Αυτές οι δηλώσεις, όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν έκρηξη στον κόσμο του Twitter , ο οποίος στάθηκε τόσο στις ομοφοβικές δηλώσεις, όσο και στο πλήθος που αποθέωνε τον Αχιλλέα Μπέο.