Συγκλονίζει ο αδελφός του Αντώνη για την δολοφονία του στο Blue Horizon: «Μπήκα στο διαδίκτυο είδα το βίντεο, μετά τα έχασα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονίζει ο αδελφός του Αντώνη για την δολοφονία του στο Blue Horizon: «Μπήκα στο διαδίκτυο είδα το βίντεο, μετά τα έχασα» (vid)
Ο Νίκος Καργιώτης, αδελφός του Αντώνη που δολοφονήθηκε στο Blue Horizon μίλησε στην εκπομπή Mega Stories για το μοιραίο βράδυ.

Στο πρώτο Mega Stories της χρονιάς, η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξίδεψε στην Κρήτη, για να ιχνηλατήσει τη ζωή τού Αντώνη Καργιώτη, του ανθρώπου που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια όλης της χώρας στο πλοίο Blue Horizon, σοκάροντας και εξοργίζοντας την κοινή γνώμη.

Ο Νίκος Καργιώτης μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε για τον θάνατο του αδελφού του. «Το έμαθα τα ξημερώματα 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και έκλαιγε κι αυτό το παιδί γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο, εκεί μετά τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον εαυτό του στον θάνατο. Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή», είπε.

«Από εκείνο το βράδυ έχει αλλάξει η σκέψη μου για τους ανθρώπους. Πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει έτσι απλά μια ζωή;», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα τους το 2008 από ανακοπή και το πόσο στοίχησε στον Αντώνη. «Ο θάνατος του πατέρα μας άλλαξε πολύ τον Αντώνη. Μετά τον θάνατο και της μητέρας μας ο Αντώνης τα έχασε τελείως. Πριν από 7 μήνες. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Από τον θάνατο της μητέρας μας ερχόταν πιο συχνά στην Αθήνα».