Ξέσπασμα της Σκορδά για Μπέο: «Αυτές οι δηλώσεις προκαλούν, υπάρχουν παιδιά που είναι απροστάτευτα και γίνονται εγκλήματα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασμα της Σκορδά για Μπέο: «Αυτές οι δηλώσεις προκαλούν, υπάρχουν παιδιά που είναι απροστάτευτα και γίνονται εγκλήματα» (vid)
Η παρουσιάστρια τόνισε πως το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα Κασσελάκη-Μπέου, αλλά το γεγονός ότι οι δηλώσεις του δημάρχου Βόλου χειροκροτήθηκαν, ενώ υπάρχουν τόσα παιδιά που είναι απροστάτευτα και φοβισμένα.

Η Φαίη Σκορδά στην σημερινή (10/10) εκπομπή της ξέσπασε για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

H παρουσιάστρια τόνισε ότι ο δήμαρχος Βόλου: «Δεν κρύβει πίσω από την λαϊκότητά του και την αμορφωσιά του κάτι αυθεντικό», ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά που έχουν συναισθήματα για άτομα του ίδιου φύλου και πώς τέτοιου είδους δηλώσεις ενισχύουν την τοξικότητα.

«Ο άνθρωπος που χειρίζεται τα ψωμιά του κόσμου, οπότε ελέγχει σε ποιον θα δώσει ψωμί να φάει. Θέλω λίγο να εξηγήσω γιατί είναι όλο λάθος. Είναι όλο λάθος γιατί δεν πρόκειται, αυτή η κουβέντα δεν έχει να κάνει με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Ο κύριος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην ζωή μας τους τελευταίους τρεις μήνες, δημόσια. Κι έκανε κάποιες δηλώσεις. Διαφωνούμε με αυτές τις δηλώσεις. Ποια ήταν η πρόθεσή του, τι πραγματικά πιστεύει, πώς το νιώθει ο ίδιος για τα δυο αγόρια, δεν έχει βγει να εξηγήσει και να μιλήσει από καρδιάς. Ο τρόπος όμως που τοποθετήθηκε ήταν λάθος. Το θέμα όμως δεν είναι ο κύριος Κασσελάκης. Το θέμα είναι τα παιδιά, τα οποία υπάρχουν, αναφέρθηκε σήμερα σ' αυτά ο Γιώργος Καπουτζίδης και βγαίνει και μιλάει σε μια ραδιοφωνική τοποθέτηση που έκανε, επειδή υπάρχουν γονείς. Υπάρχουν οικογένειες, υπάρχουν παιδιά που είναι απροστάτευτα. Και γίνονται εγκλήματα. Ζούνε καθημερινά εγκλήματα, ζούνε σε φόβο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

-

 

«Δεν είναι ο κύριος Κασσελάκης το θέμα. Το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον κύριο Μπέο, ο οποίος κρύβει πίσω από την "λαικότητά" του και την αμορφωσιά του την αυθεντικότητα. Δεν είναι αυθεντικό αυτό. "Κρύβομαι πίσω από κάτι" είναι. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα δεν είναι ο Κασσελάκης. Το θέμα είναι ότι αυτές οι δηλώσεις χειροκροτήθηκαν. Ενώ υπάρχουν παιδιά που ζουν φοβισμένα. Γιατί μπορεί να αγαπούν ένα άλλο παιδί από το ίδιο φύλο. Και η ζωή τα φέρνει έτσι, είτε σκοτωμένα, είτε στη φυλακή, είτε στην πορνεία. Και σε μια καθημερινότητα, τα φέρνει να είναι δυστυχισμένα γιατί τα κοιτούν περίεργα, γιατί περιμένουν να φοράνε καλσόν. Και όποιος καλεί τον Μπέο και τους άλλους όλους, που κι εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου γιατί παρασύρθηκα από τους τηλεοπτικούς "κανόνες" για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό γίνεται μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης. Γιατί αυτές οι δηλώσεις προκαλούν. Το θέμα είναι εσείς από το σπίτι, εμείς από εδώ, συμφωνούμε σε αυτά; Ότι ένα παιδί επειδή αγαπάει ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου, αξίζει αυτό; Κι όταν γίνονται τα εγκλήματα τι λέμε; Ποιος φταίει;», κατέληξε η παρουσιάστρια.