Σπόντες Λιάγκα για Σκορδά και Ουγγαρέζο: «Το λένε αυτό όσοι δεν κάνουν νούμερα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σπόντες Λιάγκα για Σκορδά και Ουγγαρέζο: «Το λένε αυτό όσοι δεν κάνουν νούμερα» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας απασφάλισε σήμερα (11/10) και μίλησε με ένταση για την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με αρκετά έντονο τόνο μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας από τον «αέρα» της εκπομπής του, απαντώντας στα σχόλια που έγιναν τόσο από τη Φαίη Σκορδά, όσο και από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ότι όσοι φιλοξενούν τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή τους, το κάνουν για λόγους τηλεθέασης.

«Το μεγαλύτερο reality είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι οποίοι βρισκόμαστε έξω. Εγώ δεν πάω πουθενά, γιατί δεν τους εκτιμώ τους περισσότερους, αυτή είναι η αλήθεια. Τόσα χρόνια διάγω έναν μοναχικό βίο και πορεύομαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Δεν έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους, ελάχιστους. Και έχω προδοθεί από τους περισσότερους, δεν έχει σημασία.

Και πορεύομαι μόνος μου και κοιτάζω στα μάτια εσάς, με τα λάθη μου, με τα “συγγνώμη” μου και προχωράω μπροστά επειδή εσείς μου δίνετε αυτή τη δυνατότητα και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αλλά το μεγαλύτερο reality πραγματικά είμαστε εμείς, η ψευτιά όταν συναντιόμαστε με τα “αχ αγάπη μου”, και όταν αλλάζουν τετράγωνο βρίζονται όλοι ο ένας με τον άλλον. Και πια τώρα το κάνετε και δημόσια», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σήμερα (11/10) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή, είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιάγκα και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας με νόημα πως «Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη;».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε ξανά και αυτή την φορά έριξε τις σπόντες τους στη Φαίη Σκορδά, που είχε χθες (10/10) πως «όσοι καλούν τον Μπέο, το κάνουν για τα νούμερα».

«Τέτοια ανθρωποφαγία στην τηλεόραση μεταξύ μας. Επειδή ακούω πολλούς εκλεκτούς συναδέλφους από χθες να κατηγορούν κάποιες εκπομπές ότι επιλέγουν θέματα για την τηλεθέαση προφανώς! Επιλέγουμε θέματα που αφορούν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει τηλεθέαση, Ένα θέμα που δεν αφορά τον κόσμο, δεν θα το προβάλλουμε. Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι είναι οι μητέρες Τερέζες; Κάνουν ιεραποστολή;»