Κινητήρας αεροπλάνου εξερράγη ενώ ήταν στον αέρα: Επιβάτης κατέγραψε την τρομακτική στιγμή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κινητήρας αεροπλάνου εξερράγη ενώ ήταν στον αέρα: Επιβάτης κατέγραψε την τρομακτική στιγμή (vid)
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν επιβάτες ενός αεροπλάνου, καθώς ενώ βρίσκονταν στον αέρα ένας από τους κινητήρες εξερράγη. Επιβάτης που έβγαζε βίντεο εκείνη τη στιγμή, κατέγραψε το τρομακτικό περιστατικό.

Οι επιβάτες ενός αεροπλάνου στη Βραζιλία έζησαν πρόσφατα στιγμές απόλυτου τρόμου όταν έλαβαν ειδοποίηση για τεχνική βλάβη κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σύμφωνα με αναφορές από πηγές διεθνών μέσων ενημέρωσης, ο δεξιός κινητήρας του αεροσκάφους εξερράγη, γεγονός που ώθησε το πλήρωμα να αντιδράσει γρήγορα και να πραγματοποιήσει μια αναγκαστική προσγείωση.

Η σοβαρότητα της κατάστασης αποτυπώθηκε σε βίντεο που μοιράστηκε ένας από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος είχε την ψυχραιμία να καταγράψει την στιγμή που εξερράγη ο κινητήρας. Το βίντεο συγκέντρωσε έκτοτε σχεδόν 10.000 προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok.

@dailymail Terrifying footage captures the moment a plane’s engine EXPLODED on a flight to Brazil! Luckily, the plane landed safely. #fyp #caughtoncamera #planecrashes #planesoftiktok #shocking #caughtoncamera ♬ original sound - Daily Mail

Μέσα στον πανικό και την αβεβαιότητα, ο επαγγελματισμός και η γρήγορη σκέψη του πληρώματος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας όλων των επιβατών. Η αναγκαστική προσγείωση εκτελέστηκε με επιτυχία στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, με όλους τους επιβαίνοντες να διαφεύγουν σώοι και αβλαβείς.