Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό trailer για την ταινία «Ναπολέων»: Ο Χοακίν Φίνιξ υποδύεται τον άνθρωπο που προσπάθησε να αγγίξει την τελειότητα (vid)

Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό trailer για την ταινία «Ναπολέων»: Ο Χοακίν Φίνιξ υποδύεται τον άνθρωπο που προσπάθησε να αγγίξει την τελειότητα (vid)
Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Ναπολέοντα και τη Vanessa Kirby στον ρόλο της αυτοκράτειρας Ιωσηφίνας, είναι μια περιπέτεια με θέμα την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη

Στο επερχόμενο ιστορικό έπος «Ναπολέων», σε σκηνοθεσία Ridley Scott, ο Joaquin Phoenix αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του Γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, υποσχόμενος στο κοινό ένα θέαμα δράματος, ρομαντισμού και δράσης. Η ταινία, η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει σε director's cut στο Apple TV+, καταπιάνεται με την ταραχώδη άνοδο και πτώση της θρυλικής ιστορικής προσωπικότητας.

Το τελευταίο τρέιλερ του «Ναπολέων» προσφέρει μια γεύση από την αριστουργηματική σκηνοθεσία του Ridley Scott, τονίζοντας ιδιαίτερα τις θεαματικές σκηνές μάχης που αποτελούν κομβικό μέρος της πορείας του Ναπολέοντα προς την εξουσία. Με προϋπολογισμό 130 εκατομμυρίων δολαρίων, η ταινία δεν φείδεται εξόδων για τη δημιουργία εκπληκτικών, μεγάλης κλίμακας σκηνών μάχης, σε ορισμένες από τις οποίες συμμετείχαν 300 άνδρες, 100 άλογα και 11 κάμερες. Οι σκηνές αυτές υπόσχονται να είναι μερικές από τις πιο δυναμικές και πρακτικές σκηνές μάχης που έχουν γυριστεί ποτέ, αποτυπώνοντας την ουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ιδιοφυΐας του Ναπολέοντα.

Η αφήγηση περιστρέφεται επίσης γύρω από την πολύπλοκη σχέση του Ναπολέοντα με την Ιωσηφίνα, την μοναδική του αληθινή αγάπη. Η Vanessa Kirby υποδύεται τη Ιωσηφίνα, η οποία παρουσιάζεται ως η μοναδική αδυναμία του Ναπολέοντα. Ο Ridley Scott αμφισβητεί κατά πόσο η αγάπη της γι' αυτόν ήταν γνήσια, προσθέτοντας ένα ενδιαφέρον στρώμα στο ιστορικό δράμα.

 

Ο Ridley Scott και ο Joaquin Phoenix είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για την ταινία «Μονομάχος» που είχε αποσπάσει μεγάλη επιτυχία το 2000, κερδίζοντας και οι δύο σημαντικά βραβεία. Τώρα, η επανασύνδεσή τους έχει προκαλέσει σημαντικό ενθουσιασμό στην κινηματογραφική βιομηχανία, καθιστώντας το ένα ισχυρό υποψήφιο για την επερχόμενη περίοδο των βραβείων. Η ταινία έχει διάρκεια 157 λεπτών, υποσχόμενη μια καθηλωτική και συναρπαστική εμπειρία για το κοινό.

Με ένα αστρικό καστ, έναν διάσημο σκηνοθέτη και το τεράστιο δημιουργικό ταλέντο πίσω από τις σκηνές, ο «Ναπολέων» πρόκειται να αποτελέσει ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που προσφέρει μια νέα οπτική για τη ζωή και την εποχή μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της ιστορίας.