Το εντυπωσιακό εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη: Ιδιωτική λίμνη, φάρμα και κόστος που φτάνει τα 1.500 ευρώ το βράδυ (vid)

Newsroom
Το εντυπωσιακό εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη: Ιδιωτική λίμνη, φάρμα και κόστος που φτάνει τα 1.500 ευρώ το βράδυ (vid)
Το ευρύχωρο και πολυτελές σπίτι σε προάστιο της Νέας Υόρκης είναι ιδιοκτησίας τόσο του Στέφανου Κασσελάκη όσο και του συντρόφου του.

Ιδιοκτησίας του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, είναι, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η εξοχική κατοικία που μένουν στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το MEGA πρόκειται για ένα σπίτι σε προάστιο που διαθέτει εξωτερική πισίνα και είναι «πνιγμένο» στο πράσινο.

Η όλη έκταση στην οποία βρίσκεται περιλαμβάνει και ιδιωτική λίμνη ενώ, όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, υπάρχει μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Το σπίτι διατίθεται και για ενοικίαση μέσω ΑirBnb αντί 1.500 ευρώ τη βραδιά, και καθώς το μεγαλύτερο από τα δύο ακίνητα αυτή την εποχή είναι νοικιασμένο, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ μένουν στο μικρότερο εξ’ αυτών.

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Τάιλερ ΜακΜπεθ είχε γράψει ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.