Ο Δούκας τάχθηκε υπέρ της Διπλής Ανάπλασης: «Να κρατηθεί μία ιστορική κερκίδα στην Λεωφόρο»

Newsroom
Ο Δούκας τάχθηκε υπέρ της Διπλής Ανάπλασης: «Να κρατηθεί μία ιστορική κερκίδα στην Λεωφόρο»
Όλα όσα δήλωσε ο Χάρης Δούκας στον ΣΚΑΙ για την Διπλή Ανάπλαση και τις σκέψεις του για την Λεωφόρο.

Τις προθέσεις του σχετικά με την Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Χάρης Δούκας.

Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας τάχθηκε αρχικά υπέρ του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό, λέγοντας για το έργο: «Βεβαίως και θέλω να συνεχίσει. Είναι στο πρόγραμμά μου, είναι κοστολογημένο στο πρόγραμμά μου. Η Αθήνα να έχει ένα υπερσύγχρονο, πολύ ωραίο γήπεδο, βιοκλιματικά και περιβαλλοντικά προστατευτικό. Το μόνο άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς».

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποιες σκέψεις που έχει για την Λεωφόρο: «Έχουμε κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο, μήπως υπάρχει νόημα όπως σε άλλες περιοχές της Ευρώπης, να κρατηθεί μία κερκίδα, μία ιστορική κερκίδα για να την βλέπουν οι κάτοικοι της περιοχής και να θυμούνται την ένδοξη ιστορία. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, δεν υπάρχουν στην περιοχή για να παίξουν τα παιδιά, μήπως θα είχε ένα νόημα να υπάρχει ένα μικρό γήπεδο στον ιστορικό χώρο του Παναθηναϊκού».