Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Στο μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν βρέθηκε αίμα του Μιχάλη Κατσούρη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Στο μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν βρέθηκε αίμα του Μιχάλη Κατσούρη» (vid)
Μπαίνουν νέα πρόσωπα «στο κάδρο» αφού «μίλησαν» και τα κινητά και αναμένεται να κληθούν από τις Αρχές τρία άτομα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέες αποκαλύψεις που αφορούν τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το DNA υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκε αίμα το οποίο ανήκε στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, στο πόρισμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών εργαστηρίων για τα DNA της επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα. Στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν, βρέθηκε αίμα που ανήκε στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ένα καταλυτικό στοιχείο, όμως, αυτό που δυσχεραίνει την έρευνα των Αρχών ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να αποδοθεί η κατηγορία», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«DNA και άλλου ατόμου στο μαχαίρι» - «Μίλησαν» τα κινητά

«Φαίνεται στο ίδιο μαχαίρι να έχει βρεθεί και δείγμα DNA ενός άλλου αγνώστου ατόμου που δημιουργεί σύγχυση στις Αρχές για την αλληλουχία των γεγονότων. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Φαίνεται από εξέταση του κινητού ενός άλλου χούλιγκαν που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ σε δεύτερη φάση, μετά τα αιματηρά επεισόδια, βρέθηκαν μηνύματα όπου αναφέρεται σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα ασύλληπτα μέχρι σήμερα και τα οποία όπως λέει ξέρουν ποιος σκότωσε τον άτυχο Μιχάλη. Τα άτομα αυτά αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες», κατέληξε ο δημοσιογράφος.