Η πιο παράξενη διάρρηξη: Μπούκαρε στο σπίτι, φόρεσε γυναικεία εσώρουχα, κοιμήθηκε και έφυγε σαν κύριος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η πιο παράξενη διάρρηξη: Μπούκαρε στο σπίτι, φόρεσε γυναικεία εσώρουχα, κοιμήθηκε και έφυγε σαν κύριος (vid)
Διαρρήκτης μπήκε στο διαμέρισμα γυναίκας, φόρεσε τα εσώρουχα της. κοιμήθηκε στο κρεβάτι της και μετά έφυγε.

Μια παράξενη διάρρηξη σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στο Χιούστον των ΗΠΑ. Η κάμερα ασφαλείας έχει συλλάβει τον δράστη να μπαίνει στο σπίτι γυναίκας, να φοράει τα εσώρουχά της, να παίρνει έναν υπνάκο και στη συνέχεια να φεύγει ανενόχλητος.

Η Allana Mitchell μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι έφυγε για τη δουλειά της το Σάββατο και επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα της Κυριακής. «Ήταν λες και το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο από μέσα. Έκανα τον γύρο του κτιρίου και είδα ότι τα φώτα του διαμερίσματος μου ήταν αναμμένα. Ορισμένα πράγματα είχαν πεταχτεί από το μπαλκόνι», διηγήθηκε.

Τότε κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο βάσει νομοθεσίας δεν ήταν εφικτό να ρίξουν την πόρτα και αναγκάστηκε να περιμένει έως τη Δευτέρα για να μπει στο διαμέρισμα της.

Και τότε έμεινε άναυδη με αυτό που αντίκρισε. «Υπήρχε φαγητό σε όλο το πάτωμα, όλα ήταν χάλια. Το νερό έτρεχε από τις βρύσες. Η κάμερα του γείτονά τον κατέγραψε να χτυπάει πόρτες. Φορούσε το εσώρουχό μου και το μπλουζάκι με το οποίο είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ. Το εσώρουχό του ήταν στο πάτωμα μαζί με το πουκάμισο του», ανέφερε.