Θυελλώδεις άνεμοι στη Σκωτία «ξερίζωσαν» το έδαφος: Τύπος που έβγαλε το σκύλο του για βόλτα κατέγραψε το μοναδικό περιστατικό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Θυελλώδεις άνεμοι στη Σκωτία «ξερίζωσαν» το έδαφος: Τύπος που έβγαλε το σκύλο του για βόλτα κατέγραψε το μοναδικό περιστατικό (vid)
Απίστευτο είναι το περιστατικό που κατέγραψε κάτοικος στη Σκωτία που έβγαλε για βόλτα το σκύλο του. Η περιοχή έχει πληγεί από την κακοκαιρία Babet με αποτέλεσμα να σημειωθούν πρωτοφανή σκηνικά.

Σε μια αξιοσημείωτη και κάπως ανατριχιαστική σκηνή, ένας άνδρας στο Stirlingshire της Σκωτίας κατέγραψε ένα συναρπαστικό φυσικό φαινόμενο κατά τη διάρκεια του περάσματος της κακοκαιρίας Babet. Καθώς οι ισχυροί άνεμοι, η δυνατή βροχή και οι πλημμύρες σαρώνουν την περιοχή, η φύση παρουσίασε την εξαιρετική της δύναμη.

Ο David Nugent-Malone, συνοδευόμενος από τον πιστό του σκύλο, τον Jake, έκανε έναν περίπατο στο δάσος του Mugdock. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη ημέρα, συνάντησαν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Όπως αφηγήθηκε ο David στο BBC, «Έχουμε περπατήσει στο συγκεκριμένο τμήμα κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές στο παρελθόν και δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο».

Το δάσος που τους περιέβαλλε φαινόταν σχετικά ήρεμο, με τους ισχυρότερους ανέμους να έχουν κοπάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αλλά μέσα σε έναν συγκεκριμένο μέρος του δάσους, εκτυλίχθηκε ένα περίεργο γεγονός. Ο David το περιέγραψε γλαφυρά, δηλώνοντας ότι οι διαπλεκόμενες ρίζες των δέντρων υψώνονταν σαν «λασπωμένο τραπεζομάντιλο» που ανασηκώνονταν από αόρατα χέρια.

 

Τα πλάνα του David Nugent-Malone από τους ανέμους που ανασηκώνουν το δάσος κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Babet δεν είναι μόνο μια απόδειξη των απρόβλεπτων και θαυμαστών δυνάμεων της φύσης, αλλά και μια υπενθύμιση της αξιοσημείωτης ομορφιάς και των μυστηρίων που κρύβονται μέσα στα δάση.