Ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ποτέ δεν ήμουν κολλημένος με το χρήμα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ποτέ δεν ήμουν κολλημένος με το χρήμα» (vid)
Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Αργύρης Παπργυρόπουλος στο άκουσμα των όσων είχαν να δηλώσουν γνωστοί καλλιτέχνες που πέρασαν από τα νυχτερινά του μαγαζιά.

Το προσωπικό του δράμα βιώνει ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έχασε σε πλειστηριασμό του σπίτι του στην Γλυφάδα και έχει υποστεί οικονομική καταστροφή.

Ο «άρχοντας της νύχτας», όπως τον αποκαλούσαν λόγω των γνωστών νυχτερινών κέντρων που διατηρούσε σημαδεύοντας την αθηναϊκή νύχτα, λύγισε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA, όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (27/10), όταν άκουσε ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί να μιλούν γι αυτόν.

Μεταξύ αυτών και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως έχει γραφτεί ένα τραγούδι για να του το αφιερώσουν γιατί είναι εμπνευσμένος από τη ζωή του. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος κατέρρευσε και για αρκετή ώρα έκλαιγε με δάκρυα.

«Κατερίνα μου είναι κάποια πράγματα που είναι υπεράνω χρημάτων. Εγώ ποτέ δεν ήμουν κολλημένος με το χρήμα. Ήμουν πάνα ένας απλός άνθρωπος. Ισχύει αυτό το τραγούδι και μιλούσα με τον Ηλία που το έγραψε», είπε με δάκρυα στα μάτια.