Αστυνομικός έκοψε κλήση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ μετά την ήττα της Νιούκαστλ (vid)

Αστυνομικός έκοψε κλήση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ μετά την ήττα της Νιούκαστλ (vid)
Ένα αρκετά αστείο περιστατικό καταγράφηκε από ένα κάτοικο στο Tynemouth. Απαθανάτισε τη στιγμή που αστυνομικός έκοψε κλήση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ, μετά την ήττα της Νιουκαστλ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ «βρέθηκε στο στόχαστρο» μιας απροσδόκητης χρέωσης μετά το νικηφόρο 0-1 στο Champions League απέναντι στη Νιούκαστλ. Στη γερμανική ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο στάθμευσης 50 λιρών, αφού το λεωφορείο της ομάδας τους εντοπίστηκε σταθμευμένο στο Grand Parade, στο Tynemouth.

Τα πλάνα ενός υπαλλήλου στάθμευσης που τοποθετεί την κλήση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ κέρδισαν γρήγορα την προσοχή στο διαδίκτυο. Το North Tyneside Council επιβεβαίωσε αργότερα επιβλήθηκε το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Το συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας την κατάσταση: «Οι αξιωματικοί μας είναι υποχρεωμένοι να κόψουν κλήση όταν ένα όχημα σταθμεύει παράνομα. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι νωρίτερα σήμερα, δόθηκε κλήση 50 λιρών σε λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο στο Grand Parade. Η κλήση θα μειωθεί στις 25 λίρες αν πληρωθεί εντός 14 ημερών».

 

Αν και το πρόστιμο μπορεί να προσέδωσε μια χιουμοριστική πινελιά στην επίσκεψη της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Tynemouth, αποτελεί απόδειξη της σημασίας της τήρησης των κανονισμών στάθμευσης, οι οποίοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας στους δρόμους.