Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: «Χάσαμε ένα κομμάτι της νιότης μας που τόσο καθυστερημένα εκτιμήσαμε»

Επιμέλεια: Newsroom
Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: «Χάσαμε ένα κομμάτι της νιότης μας που τόσο καθυστερημένα εκτιμήσαμε»
Όλος ο πλανήτης αποχαιρετά το «φιλαράκι» του τον «Τσάντλερ» με το θλιμμένο χαμόγελο.

Θλίψη σε όλο τον κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη σειρά «Friends».

Ο ηθοποιός που ήταν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στην σειρά και χάρισε γέλιο στους τηλεθεατές δεν είναι πια κοντά μας.

Οι θαυμαστές του «Τσάντλερ» και κυρίως η γενιά που μεγάλωσε στα '90s και είδε την σειρά τόσο σε πρώτη προβολή, όσο και σε πολλές επαναλήψεις δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει γίνει, αφού όλοι θεωρούν πως έχασαν ένα κομμάτι της νιότης τους αλλά και έναν κολλητό τους φίλο.

Αν και ήταν γνωστό πως πάλευε με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά και αλκοόλ και μάλιστα είχε μιλήσει και ο ίδιος γι' αυτό, ωστόσο τελευταία έδειχνε πολύ καλά στην υγεία του και η είδηση ότι έφυγε από την ζωή προκάλεσε σοκ.

Όλοι στα social media αποχαιρετούν τον «δικό» τους φίλο «Τσάντλερ» που τους έκανε παρέα μέσα από τη σειρά και τους χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου.

«Αγαπούσαμε Τσάντλερ, ήταν θεσμός. Αντίο Φιλαράκι», «Ο Τσαντλερ μας φαινόταν περίεργος/ προβληματικός στα 20κατι+ Εν τέλει είναι ένας από εμάς στα 40+ και περισσότερο από ποτέ σήμερα χάσαμε ένα κομμάτι της νιότης μας που τόσο καθυστερημένα εκτιμήσαμε», «Από θανάτους διασήμων που έχουμε ζήσει τα τελευταία 30-40 χρόνια , αυτός του Mathew Perry είναι ο πρώτος που σε κάθε σπίτι , σε κάθε γωνιά της γης όπου έχει προβληθεί η σειρά Friends , υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος που νιώθει πως έχασε τον καλύτερό του φίλο. R.I.P Τσάντλερ», είναι μόνο μερικά μηνύματα αποχαιρετισμού στο Twitter.