Ο Immune συνάντησε τον Χεζόνια στη Μαδρίτη! (pics)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Immune συνάντησε τον Χεζόνια στη Μαδρίτη! (pics)
Ο ράπερ και γνωστός Παναθηναϊκός Immune, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παλένθια και συνάντησε τον φίλο του Μάριο Χεζόνια. Η βεβαιότητα για την επιστροφή και οι συναντήσεις με τους άλλους αστέρες των Μαδριλένων!

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ραπ σκηνής και δεν κρύβει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό! Ο Immune είχε φιλοξενήσει τον Μάριο Χεζόνια στο video clip του τραγουδιού "Anthem", μιας και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλή σχέση, η οποία πλέον έχει γίνει φιλική.

Έτσι, ο Immune ταξίδεψε στην Ισπανία για το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παλένθια και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μαζί του. Παράλληλα, συνάντησε και τους Καμπάτσο, Ταβάρες, ​​​​​​ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την Αθήνα τον Δεκέμβριο, οταν θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό. Εκεί, θα δει και τον Γιουλ.

Ο ράπερ, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί και στη «φανέλα» του Gazzetta, για να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, είναι βέβαιος ότι κάποια στιγμή ο Χεζόνια θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο αγαπά πραγματικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1

2

3