Μυστήριο στο Instagram του Μάθιου Πέρι: Γιατί οι τελευταίες αναρτήσεις του ηθοποιού αφορούσαν τον Μπάτμαν;

Κώστας Μιχαήλ
Μυστήριο στο Instagram του Μάθιου Πέρι: Γιατί οι τελευταίες αναρτήσεις του ηθοποιού αφορούσαν τον Μπάτμαν;
Αρκετοί είναι αυτοί που παρατήρησαν ότι οι τελευταίες επτά αναρτήσεις του Μάθιου Πέρι στο Instagram αφορούσαν τον Μπάτμαν. Γιατί όμως;

Ο Μάθιου Πέρι ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις αρχές, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στις 4:07 μ.μ., αφού έλαβαν κλήση 911.

Αστυνομικοί από το τμήμα του Λος Άντζελες που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades έκαναν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής.

Η πιθανότητα να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια δεν φαίνεται να υφίσταται, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη. Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του. Η αστυνομία θα συνεχίσει να ερευνά τον θάνατο του σταρ, ενώ αναμένεται η νεκροψία από τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγόνος ότι πριν από τον θάνατό του, ο Πέρι ανέβασε μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλες ήταν σχετικές με τον Μπάτμαν.

Η πρώτη ανάρτηση του Πέρι στο Instagram που σχετίζεται με τον Batman έγινε πριν από μία εβδομάδα και είναι ένα βίντεο που δείχνει την κάμερα να κινείται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου εμφανίζονται τρεις οθόνες με τον Batman. Στο τέλος του βίντεο, η κάμερα ζουμάρει σε μια γωνία του ταβανιού και ξαφνικά εμφανίζεται η επιγραφή του Batman φωτισμένη με κόκκινο χρώμα.

Η λεζάντα γράφει: «Ο Μπάτμαν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν δει ποτέ».

Η επόμενη ανάρτηση του Batman δείχνει το εμβληματικό σήμα να λάμπει, μαζί με το σχόλιο: «Κοιμηθείτε όλοι καλά, έχω την πόλη απόψε».

Η τρίτη ανάρτηση δείχνει ένα φως στον τοίχο, που μοιάζει και με πληκτρολόγιο, και γράφει απάνω του: «Ο Batman παίζει Pickleball», ενώ ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα της εικόνας: «WTF; Ξεκουράσου, είμαι σε ένα ψηλό κτίριο».

Η τέταρτη είναι ένα βίντεο που δείχνει ένα χέρι να τοποθετεί μερικά σταφύλια σε ένα τραπέζι, με τη λεζάντα να γράφει: «Αυτά είχα να φάω σήμερα. Είμαι ο Μπάτμαν».

Και το πέμπτο ποστ δείχνει το σήμα του Μπάτμαν σκαλισμένο σε μια λαμπερή κολοκύθα. «Καταλαβαίνεις τι εννοώ;» έγραψε ο Πέρι.

Η προτελευταία ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram του είναι ένα βίντεο με τον νυχτερινό ουρανό και ένα μισοφέγγαρο. Η λεζάντα γράφει: «Το φως του φεγγαριού είναι πολύ ωραίο, καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να σας πω; - Είμαι ο Mattman».

Οι θαυμαστές του ηθοποιού έσπευσαν στα σχόλια των αναρτήσεων για να μάθουν αν οι αναφορές στον Batman περιείχαν κάποιο «κρυφό μήνυμα» ή όχι.

Τελικά, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε εικασίες, γιατί δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο Πέρι αποφάσισε να δημοσιεύσει τις επτά εικόνες που σχετίζονται με τον Batman, αλλά στην πιο απλή εξήγησή του, θα μπορούσε να είναι απλώς επειδή ο ηθοποιός αγαπούσε τη φιγούρα και το franchise.

Ο Πέρι έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη του για τον συγκεκριμένο υπερήρωα, ενώ το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου του έχει τίτλο "Batman".

Στα απομνημονεύματά του Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ο Πέρι θυμάται πώς φανταζόταν τον εαυτό του ως Batman και τον πατέρα του ως Superman, κάνοντας μάλιστα ένα αστείο για το ότι αποκαλούσε έναν βοηθό του "Alfred" και εκείνοι τον αποκαλούσαν "Mr Wayne".